Over het LeerlingenorkestMuziekvereniging Sint Radboud heeft ook een eigen leerlingenorkest
waarin thans zo'n 19 leerling-muzikanten actief zijn. De meesten van deze leerlingen krijgen via onze vereniging muziekles van professionele docenten of ze hebben een eigen leraar. Een keer per week spelen de leerlingen in het leerlingenorkest, samen met een aantal leden van het groot-orkest. Juist het met elkaar samenspelen maakt musiceren in een orkest zo leuk. We spelen veel leuke nummers zoals Happy en muziek uit films als Frozen, The Pirates of the Carribean en Harry Potter! 

Het leerlingenorkest geeft enkele malen per jaar een concert, waaronder een optreden tijdens het ‘Tonnetje Steken’ en een concert tijdens de Kinderboekenweek. Daarnaast worden er voor de leerlingen ook andere activiteiten georganiseerd zoals een open-repetitie met een barbecue. In 2018 staat ook een concert in ‘De Efteling’ op het programma en zijn we druk bezig een repetitie- en speelweekend te organiseren.Voor iedereen vanaf 6 jaar die altijd al een muziekinstrument wil bespelen biedt Muziekvereniging Sint Radboud je die kans! 
Voor de allerjongsten en de echte beginners in de muziek organiseren wij blokfluitlessen, daarover meer onder ‘BlokflUITproberen’. 
Kun je al muziek lezen of ben je net begonnen op een instrument, dan kun je ook bij onze vereniging terecht voor:

• Muziekles van deskundige, enthousiaste docenten
• Per week 20 minuten individueel les
• Diverse instrumenten gratis beschikbaar in bruikleen
• Na ongeveer een half jaar meespelen in ons leerlingenorkest!

Kom gerust eens kijken bij een repetitie van het leerlingenorkest en laat je informeren over de mogelijkheden van muziekles en meespelen in het orkest. Dat kan op dinsdagavond van 18.45 tot 19.45 uur in ons verenigingsgebouw zaal De Noord aan de Kerkweg 46 in Schiedam-Kethel. Voor meer informatie en aanmeldingen stuur een mailtje via contact.

 

Vind je ons leuk?

 

Bezoek eens een repetitie

Wij repeteren op de volgende dagen:

Leerlingenorkest | Dinsdag 18:45-19:45 uur
Harmonieorkest | Dinsdag 20.00-22:00 uur
Promskoor | Woensdag 20.00-22:00 uur

Bezoek ons verenigingsgebouw

Kerkweg 46a 
3124 KE Schiedam 
Nederland

Bezoek onze sociale netwerken

Ga naar boven